Fysiotherapie

Therapie

Heeft u lichamelijke klachten en bent u op zoek naar een therapeut?
Ook hiervoor kunt u bij Avanty Lifestyle terecht.
Avanty Lifestyle heeft een samenwerkingsverband met de therapeuten Erik Boom en Marvin Roodakker.

Door hun diversiteit aan specialisaties kunnen allerlei verschillende klachten worden behandeld.

Erik Boom    (Therapeutische Praktijk Boom)
Erik is (voormalig) fysiotherapeut, craniosacraal therapeut en visceraal therapeut, therapievormen die zoveel mogelijk nastreven om de oorzaak te achterhalen en te behandelen. Hiermee streeft hij ernaar om zoveel mogelijk mensen te helpen die bijvoorbeeld ‘medisch’ uitbehandeld zijn en cliënten met vage en/of chronische klachten. Daarnaast is hij er zoveel mogelijk op gericht om u te behandelen waar de oorzaak van het probleem ligt. In heel veel gevallen is de plaats van de pijn of de locatie van de klacht, ofwel het symptoom, niet de oorzaak van uw probleem.

Tevens is Erik gespecialiseerd in het behandelen van whiplashklachten. Vooral bij de mensen die hiervoor, medisch gezien, uitbehandeld zijn, blijkt er vaak na een aantal behandelingen nog opzienbarend herstel van klachten op te treden. Ook richt hij zich tegenwoordig steeds meer op het behandelen van kinderen met uiteenlopende klachten.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u terecht op www.praktijkboom.nl of bellen met 0521-524092.

Marvin Roodakker             (Therapeutische Praktijk Roodakker)
Marvin is afgestudeerd fysiotherapeut en osteopaat.
U kunt bij Marvin terecht voor fysiotherapeutische behandelingen, oefentherapie en revalidatie na operaties of (sport) trauma’s. Doordat de praktijk binnen het sportcentrum gevestigd is kunt u direct begeleid worden in de fitnesszaal van Avanty Lifestyle.

Tevens kunt u bij Marvin terecht voor Osteopathie behandelingen. Osteopathie is een therapievorm waarbij geprobeerd wordt de oorzaak van klachten te achterhalen en te behandelen. De therapie is gericht op het vinden van bewegingsbeperkingen in het lichaam, deze bewegingsbeperkingen kunnen zich bevinden in het houding- en bewegingsapparaat (wervelkolom en gewrichten), de organen (glijvlakken) en de schedel ( schedelnaden). De combinatie van gevonden bewegingsbeperkingen zullen worden behandeld om het zelfherstellend vermogen van het lichaam weer te activeren.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u terecht op www.praktijkroodakker.nl of bellen met 0521-513413.